Themataarten

Soorten:

Er zijn verschillende soorten taarten zoals een drip cake, naked cake, frosted cake of fondant is natuurlijk ook mogelijk. 

Uiteraard kies je zelf de vulling. 

Dit alles overleggen we zodat de taart geheel naar jouw wensen wordt ontworpen. 

Prijzen themataarten

  • Enkel laags taart: vanaf € 5 p.p.
  • Gestapelde fondant taarten: vanaf € 5,50 p.p.
  • Gestapelde boter crème taarten: vanaf € 5,25 p p
  • 3D Taarten: vanaf € 6,50 pp     

Enkel laags taarten beginnen vanaf 10 personen

Stapeltaarten beginnen vanaf 15 personen

Elke taart wordt opgebouwd door 3 lagen basis en 2 lagen vulling. Alle prijzen zijn incl. Btw. 

Giant cupcake (smash cake):

  • Naked giant cupcake enkel bovenop versierd € 35,-
  • Fondant giant cupcake € 45,-

Taart smaken

Voor een taart maken we standaard gebruik van biscuit. Dit is een heerlijk luchtig basis voor de taart en minder zwaar dan cake. Dit omdat bij de bereiding van biscuit geen boter gebruikt wordt. U heeft de keuze uit vanille of chocolade biscuit. Alle taarten worden royaal gevuld met twee vullingen en een laagje confituur.

  • Verse slagroom met framboos
  • Vanille crème
  • Chocolade crème
  • Aardbeien crème
  • Oreo crème
  • Nutella crème
  • Kinderbueno crème
  • Frambozen crème
  • Cream cheese frosting
  • Witte chocolade crème

Tips

Tip: Haal een taart die afgesmeerd is met botercrème ongeveer 1-1,5 uur voor serveren uit de koelkast en plaats ze op kamertemperatuur. Zo is de botercrème op zijn best. Een taart bekleed met suikerpasta haal je best een uur of half uur voor het serveren uit de koelkast. 

TIPS VOOR AFHALEN EN AANSNIJDEN: 

  • Plaats de taart in de koffer van de auto, zo staat ze op een recht oppervlak. 
  • Een plooibox is vaak ideaal om de taart in te zetten alvorens ze in de autokoffer te plaatsen. 
  • Suikerpasta kan niet goed tegen water: indien het regent bij thuiskomst, zorg je best voor een paraplu om zeker te zijn dat je taart niet nat wordt. 
  • Om de taart makkelijk uit de taartdoos te halen, kan je de taartdoos openvouwen en de taart eruit schuiven. 
  • Opgelet: Stapeltaarten bevatten meestal stokjes ter ondersteuning van de lagen, vergeet deze niet te verwijderen bij het aansnijden van de taart. Ook geboetseerde figuurtjes kunnen een tandenstoker bevatten, al is dit meestal niet het geval. Vraag hiernaar. 
  • Om een stapeltaart aan te snijden, begin je bij de bovenste laag. Eens deze is verdeeld, verwijder je het taartbordje van deze laag en eventuele stokjes. Snijd nu de volgende laag aan. 
  • Om een double barrel taart aan te snijden, stuur ik u een aansnij-techniek op.